عکس - چهره ها
مصاحبه با دکتر ایرج فاضل

مصاحبه با دکتر ایرج فاضل

دکتر ایرج فاضل زاده اردیبهشت 1318 اصفهان، فوق تخصص جراحی عروق، رئیس جامعه جراحان ایران و رئیس سابق سازمان نظام پزشکی ایران، استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، وزیر اسبق فرهنگ و آموزش عالی، وزیر اسبق بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی است. او که طی دوران دفاع مقدس برای نجات مجروحان جنگی در جبهه‌ها به خدمت پزشکی می‌پرداخت همزمان با هفته دفاع مقدس به پرسش‌های ایکنا درباره مسئولیت پزشکان در آن دوران پاسخ داد.
مصاحبه با منوچهر شاهسواری

مصاحبه با منوچهر شاهسواری

منوچهر شاهسواری، نویسنده و تهیه‌کننده ایرانی است که هم‌زمان با ساخت سریال و فیلم‌های مختلف سینمایی سمت‌های مختلفی در حوزه سینما داشته که از آن جمله می‌توان به مدیرعاملی خانه سینما، ریاست شورای مرکزی اتحادیه تهیه‌کنندگان و توزیع‌کنندگان فیلم ایران، ریاست شورای صنفی نمایش و مدیریت بخش فیلم‌های خارجی بنیاد سینمایی فارابی اشاره کرد. شاهسواری به واسطه تهیه و تولید چندین فیلم مؤثر در سینمای دفاع مقدس به عنوان یکی از سینماگران پیشگام در سینمای جنگ شناخته می‌شود، مزار شریف، براده‌های خورشید، ماه و خورشید و.. از جمله آثار ماندگار او در این حوزه است. ایکنا به انگیزه هفته دفاع مقدس به گفت‌وگو با این تهیه‌کننده سینما نشسته است.
مصاحبه با مرتضی سرهنگی

مصاحبه با مرتضی سرهنگی

مرتضی سرهنگی،‌ روزنامه‌نگار، پژوهشگر، نویسنده و مدیر دفتر ادبیات و هنر مقاومت متولد 12 آذر 1332 است. او که یکی از برجسته‌ترین و مؤثرترین چهره‌های ادبیات جنگ است همزمان با هفته دفاع مقدس در گفت‌وگو با ایکنا به پرسش‌های این رسانه درباره نقش و جایگاه ادبیات دفاع مقدس در تکریم و معرفی قهرمانان جنگ، رسالت رسانه‌ها برای اين الگوسازی و... پاسخ داد.
مصاحبه با دکتر سیدعلیرضا مرندی

مصاحبه با دکتر سیدعلیرضا مرندی

دکتر سیدعلیرضا مرندی، رئیس فرهنگستان علوم پزشکی ایران است. این پزشک 84 ساله که تجربه اداره وزارت بهداشت و نمایندگی مردم در مجلس شورای اسلامی را دارد، به انگیزه روز پزشک میزبان ایکنا بود و به پرسش های این رسانه حول محور اخلاق پزشکی و پزشک اخلاق‌مدار پاسخ داد.
مصاحبه با اصغر دادبه

مصاحبه با اصغر دادبه

اصغر دادبه، زاده ۱۸ اسفند ۱۳۲۵ در یزد، استاد فلسفه اسلامی و ادبیات عرفانی دانشگاه علامه طباطبایی و مدیر گروه ادبیات دائرةالمعارف بزرگ اسلامی، همچنین مدیر گروه زبان و ادبیات فارسی در دانشکده علوم انسانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال است. او در دومین همایش چهره‌های ماندگار، به‌عنوان چهره ماندگار در عرصه ادبیات عرفانی و فلسفه اسلامی معرفی شد. ایکنا به انگیزه بررسی نقش ادبیات فارسی در ساخت انسان فرهنگی با او به گفت‌وگو نشسته است.
مصاحبه با محمد جعفری قنواتی

مصاحبه با محمد جعفری قنواتی

محمد جعفری قنواتی، پژوهشگر نامی حوزه فرهنگ و ادبیات ایران است؛ او که اکنون مدیر دانشنامه فرهنگ مردم ایران در دایره المعارف بزرگ اسلامی است سالیان متمادی در این حوزه کوشش علمی کرده است. از او آثار فراوانی در زمینه ادبیات و فرهنگ مردم ایران در قامت کتاب به جامعه ایرانی عرضه شده است. به انگیزه ایام عید سعید غدیر به گفتگو با او در خصوص جایگاه امیرالمؤمنین(ع) در فرهنگ ایرانیان نشسته‌ایم.
مصاحبه با آیت‌الله سیدجمال‌الدین دین‌پرور

مصاحبه با آیت‌الله سیدجمال‌الدین دین‌پرور

آیت‌الله سیدجمال الدین دین‌پرور زاده ۱۳۱۷ تهران است؛ او دارای رتبه اجتهاد و شارح و مترجم نهج‌البلاغه است. این استاد حوزه، بیش از نیم قرن بر کلام حضرت امیر(ع) تحقیق و تدقیق کرده است و حاصل این کوشش علمی تألیف بیش از ۱۵۰ عنوان کتاب و مقالات عربی و فارسی در این زمینه است. ایکنا به انگیزه ایام عید سعید غدیر خم به گفت‌وگو با این استاد دین نشسته است.
مصاحبه با محمدحسن زورق

مصاحبه با محمدحسن زورق

محمدحسن زورق، استاد دانشگاه، نویسنده، شاعر و پژوهشگر فلسفه و دین، آذرماه 1329 در تهران متولد شد. از زورق در مقام نویسنده و پژوهشگر آثار فراوانی به زیور طبع آراسته شده است که معروف‌ترین این آثار «شهر گمشده» در باب زندگی حضرت فاطمه زهرا(س) است.
مصاحبه با نجفقلی حبیبی

مصاحبه با نجفقلی حبیبی

دکتر نجفقلی حبیبی، استاد بازنشسته دانشگاه، دکتری خود را در رشته فلسفه و حکمت اسلامی از دانشگاه تهران در سال 1366 دریافت کرد. او که از آغاز انقلاب اسلامی به عنوان یکی از مدیران و اساتید تأثیرگذار در حوزه علم و فرهنگ کوشیده است، به انگیزه روز دانشجو به پرسش‌های ایکنا درخصوص نقش دانشگاه در توسعه کشور پاسخ داد.
مصاحبه با رضا داوری‌ اردکانی

مصاحبه با رضا داوری‌ اردکانی

رضا داوری اردکانی، متولد 1312 فیلسوف، متفکر، استاد گروه فلسفه دانشگاه تهران و از اساتید مدرسه‌ عالی و دانشگاه شهید مطهری (ره) است. داوری اردکانی، عضو دائم فرهنگستان علوم و از سال ۱۳۷۷ ریاست آن را برعهده دارد. به انگیزه روز جهانی فلسفه به گفت‌وگو با او نشسته‌ایم.