حضرات آیات عظام جوادی آملی و نوری همدانی و جمعی از شخصیتهای حوزوی، درگذشت آیتالله غلامعلی نعیمآبادی، نماینده مردم تهران در مجلس خبرگان رهبری را تسلیت گفتند.
رئیس دانشگاه قرآن و حدیث در پاسخ به این پرسش که امروز برای تکمیل فرایند علمی که مرحوم آیتالله حجتی بنیان نهاد چه باید کرد، اظهار کرد: امروز به جای توسعه علوم قرآن و حدیث بیشتر نیازمند معارف قرآنی به خصوص به صورت کاربردی در عرصه اجتماعی هستیم؛ از اخلاقیات ساده اولیه گرفته تا اصلاح روابط اجتماعی و دوستیها و ارتباطات و پیوند دادن آن به عرصه علومی چون روانشناسی، جامعهشناسی، علوم سیاسی و مدیریت.
یک فعال فرهنگی با اشاره به نقش حوزه های علمیه در گسترش معارف اهل بیت(ع)، به مداحی توهین آمیزی اشاره کرد و گفت: اگر در مقابل این سخنان بیهوده موضع گیری نشود حوزه های علمیه در انجام رسالت دینی و مذهبی خود لطمه میبینند.
مدیران حوزههای علمیه کشور در بیانیهای ضمن تکریم از حماسهآفرینی ملت ایران در جنگ ۱۲ روزه و تأکید بر حمایت تام از نظام و رهبری معظم انقلاب اعلام کردند: این پیروزی، تنها یک رویداد تاریخی نیست؛ بلکه تجلی وعده خداوند متعال است به مؤمنانی که در راه او استقامت ورزیدند و با توکل بر ذات مقدسش، دشمنان اسلام را به ذلت و خواری کشاندند.
استاد جامعه المصطفی العالمیه(ص) با بیان اینکه در جریان بابیه و بهائیت نمونههای خوب و معتبر و مستندی مبنی بر همکاری این گروهها با استعمارگران و به خصوص صهیونیستها داریم، گفت: برمبنای این اسناد میتوان گفت امکان ندارد کسی بهایی باشد و جاسوس صهیونیستها نباشد.
مدیر حوزههای علمیه کشور استوارسازی دلها، راهبری مغزها و مصممسازی ارادهها را وظیفه روحانیت دانست و گفت: اگر مغز جامعه تحلیل درست داشت، قلب او سرشار از ایمان بود و دل او لبریز از اراده و استواری بود، همه آنچه انجام شده، حتی سلاح اتمی، ما را به عقب نخواهد برد و روحانیت باید اضلاع این پایداری و مقاومت را حفظ کند.
یک پژوهشگر دینی ضمن تأکید بر بازمعماری تشکیلاتی حوزههای علمیه برای پاسخگویی به مطالبات اجتماعی، گفت: وقتی تغییرات مهم در چارچوب بازمعماری تشکیلاتی در مجموعه حوزه رخ دهد، جبههای فعال، اثربخش و پاسخگوی نیازهای جامعه از سوی حوزه علمیه ایجاد خواهد شد.