کد خبر: 4253970
تاریخ انتشار : ۲۳ آذر ۱۴۰۳ - ۱۸:۰۵
امام جمعه گرگان:

روح مقاومت همیشه زنده و پاینده است

امام جمعه گرگان با بیان اینکه روح مقاومت همیشه زنده و پاینده است، گفت: مقاومت از بین رفتنی نیست، چون یک تفکر، آرمان و اعتقاد است. بعد این نیز بسیار محکم ایستاده است.

آیت‌الله نورمفیدی امام جمعه گرگان

به گزارش ایکنا از گلستان، آیت‌الله سیدکاظم نورمفیدی، امام جمعه گرگان در خطبه‌های نماز جمعه این هفته به سالروز رحلت ام‌البنین اشاره کرد و گفت: ام‌البنین(س) در کربلا حضور نداشت، اما چهار فرزند بزرگوارش از پیشگامان مکتب شهادت‌طلبی در تاریخ شیعه بودند. امام جمعه گرگان گفت: ابعاد زندگی این بانوی بزرگوار برای همه درس‌های با عظمتی است و باید تلاش شود از نهضت کربلا و عاشورا حکیمانه تر، عزتمندانه تر، تاثیرگذارتر و ماندگار تر بهره‌برداری کرد.

آیت‌الله نورمفیدی با اشاره به شهادت آیت‌الله مفتح و سالروز وحدت حوزه و دانشگاه گفت: حوزه و دانشگاه دوبال ترقی و پیشرفت کشور هستند که باید در کنار هم برای پیشرفت و مصالح کشور تلاش کرده و به تعبیر امام (ره) اگر این دو قشر در کنار هم باشند در پیشرفت کشور تأثیرگذار است.

 وی به وقایع و اتفاقات اخیر سوریه اشاره کرد و افزود: در وقایع پشت پرده سوریه واقعا چه کسی و چه کسانی حضور دارند؟ همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند تمام این نقشه‌ها زیر سر آمریکا و اسرائیل است و اینها می‌خواهند جای پای خود را در منطقه محکم کنند و دست به این جنایات می‌زنند.

امام جمعه گرگان با بیان‌اینکه روح مقاومت همیشه زنده و پاینده است، تصریح کرد: مقاومت از بین رفتنی نیست، چون یک تفکر، آرمان و اعتقاد است. بعد این نیز بسیار محکم ایستاده است.

وی گفت: ریشه مشکلات منطقه آمریکا و رژیم صهیونی است که می‌خواهند همه را تسلیم خود کنند، اما تجربه تاریخ بشری این است که جبهه باطل از بین رفته است

انتهای پیام
captcha