راهبرد مدیریت جهادی باید در تمام لایه‌های دولت تسری یابد
کد خبر: 4166052
تاریخ انتشار : ۰۸ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۴:۴۶

راهبرد مدیریت جهادی باید در تمام لایه‌های دولت تسری یابد

استاندار چهارمحال‌وبختیاری با اشاره به اینکه مدیریت و کار جهادی یک شعار نیست بلکه راهبرد است، گفت: این راهبرد از جانب ولی امر مسلمین و نایب امام زمان(ع) مطرح شده و باید در تمامی جبهه‌ها و لایه‌های دولت تسری یابد.

غلامعلی حیدری، استاندار چهارمحال و بختیاری

به گزارش ایکنا از چهارمحال‌وبختیاری، غلامعلی حیدری، استاندار چهارمحال‌وبختیاری امروز هشتم شهریورماه در مراسم بزرگداشت سالگرد شهیدان رجایی و باهنر و گرامیداشت هفته دولت در شهرکرد با پاسداشت یاد و خاطره این شهیدان و تسلیت ایام سوگواری أباعبدالله(ع)، اظهار کرد: مقام معظم رهبری اخیراً در جمع فرماندهان سپاه بر کار جهادی مسئولان تأکیدی دوباره داشتند و حقیقتاً بر همه ما لازم است که روحیه جهادی را در تمامی لایه‌های جامعه حفظ کنیم. 

وی با ذکر اینکه مدیریت و کار جهادی یک شعار نیست بلکه راهبرد است، ادامه داد: این راهبرد از جانب ولی امر مسلمین و نایب امام زمان(ع) مطرح شده و باید در تمامی جبهه‌ها و لایه‌های دولت تسری یابد.

استاندار کار جهادی را منحصر به نوشتن و نصب پلاکارد ندانست و توضیح داد: مقام معظم رهبری در بیاناتشان تأکید دارند که برای تحقق شعار سال به نوشتن پلاکارد و اطلاعیه و سخنرانی بسنده نشود بلکه باید در تمامی سطوح تسری یابد و به عنوان یک کار راهبردی و جهادی تلقی شود و روحیه جهادی در مدیران و کارمندان موج بزند.

وی یکی از دلایل ماندگاری شهیدان رجایی و باهنر را داشتن روحیه جهادی عنوان کرد و افزود: این شهیدان والامقام خصلت‌های مهمی نشأت گرفته از روحیه جهادی داشتند و یکی از شاخصه‌های مهم این بزرگواران ساده‌زیستی بود که همه ما مستندات زندگی آنان را دیده‌ایم.

مصادیق روحیه جهادی شهیدان رجایی و باهنر 

استاندار تصریح کرد: دلسوز بودن و عشق ورزیدن به مردم با تمام وجود از دیگر ویژگی‌های شهیدان رجایی و باهنر بود که از روحیه و کار جهادی آنان هویدا بود. مصداق این موضوع را در اقدام شهید رجایی می‌بینیم زمانی که بر دستان پینه‌بسته پیرمرد کشاورز بوسه می‌زند. اخلاص، صبر و حلم و بردباری دیگر ویژگی‌های ماندگار و درس‌آموز شهیدان رجایی و باهنر بودند. 

حیدری با تأکيد بر اینکه دولت در شرایط سختی کار خود را آغاز کرد، بیان کرد: در زمانی بودیم که تحریم‌های بین‌المللی کشور را در شرایط خاصی قرار داده بود و از همه طرف در محاصره و تحریم اقتصادی بودیم تا جایی که حتی واکسن کرونا را که اقدامی انسان‌دوستانه بود و در بحران کرونا قرار داشتیم، از ما دریغ می‌کردند. 

استاندار ادامه داد: در آن دوران، وضعیت اعتبارات و بودجه کشور کاملاً نامناسب بود تا جایی که دولت حاضر نبود حقوق کارمندان خود را پرداخت کند، ضمن اینکه دولت بدهی‌های زیادی به سازمان بازنشستگی یا بانک‌ها و سایر دستگاه‌ها داشت؛ با وجود تمام این مشکلات اما تلاش کرد تا نسبت به وظایف خود کوتاهی نکند لذا با تمام وجود دشواری‌ها را قبول و تمام ناملايمات را تحمل کرد و کار را بدون عقب‌نشینی پیش برد.

حیدری هفته دولت را فرصتی برای تجدید پیوند مردم با مسئولان اعلام کرد و توضیح داد: اگر مسئولان به هر علتی نتوانسته‌اند پیوند با مردم را ایجاد کنند، باید تلاش کنند تا به‌‌عنوان خدمتگزار در کنار مردم قرار بگیرند و هفته دولت فرصت خوبی برای این مهم است.

استاندار چهارمحال‌وبختیاری با تصريح اینکه برپایی اردوهای جهادی در لبیک به منویات رهبری ناظر بر کار جهادی در دستور کار قرار گرفت، گفت: این کار نمایشی نیست بلکه تلاش کردیم که در مناطق مختلف استان به همراه مدیران حضور پیدا کنیم و شوراهای اداری در این مناطق تشکیل شود. در طی این اردوهای جهادی، جلساتی تشکیل و مشکلات مردم به‌صورت میدانی بررسی می‌شود. 

برپایی اردوهای جهادی مدیران استان

حیدری تأکید کرد: بعد از احصای معضلات و مشکلات، معاونان استاندار به همراه مدیران تخصصی در این مناطق حضور می‌یابند و مصوبات را مستمراً پیگیری می‌کنند. درواقع، مدیران به جای منتظر نشستن در میدان حضور می‌یابند و مشکلات و شرایط را از نزدیک رصد می‌کنند تا بتوانیم حتی‌الامکان منویات رهبر معظم انقلاب را در خصوص روحیه و کار جهادی  جامه عمل بپوشانیم.

وی به هدفگذاری مناطق محروم اشاره و تصریح کرد: محروم‌ترین مناطق استان هدف سفر ما در این اردوهای جهادی است که مشکلات را از نزدیک با فرمانداران احصا می‌کنیم و مدیران نیز حضور دارند و از اختیارات و ظرفیت‌های مدیران کل جهت رفع و حل مشکلات استفاده می‌شود. 

استاندار با بیان اینکه عمر مسئولیت و خدمتگزاری کوتاه است، گفت: چاره این است که از میان‌بُر حرکت کنیم و این به معنی کار جهادی است، یعنی کار را از نزدیک‌ترین مسیر انجام دهیم تا در امور مردم گره‌گشایی شود و شهیدان رجایی و باهنر چنین راهبردی را داشتند و موفق شدند. 

حیدری با اشاره به اردوی جهادی مدیران استان در روستای لندی شهرستان اردل در روز گذشته، بیان کرد: انسان وقتی به این مناطق دورافتاده می‌رود منقلب می‌شود، با مروری در زندگی ساکنان این منطقه متوجه می‌شویم که پیش از مهاجرت اجباری به شهرک جدیدی در دهه ۹۰، آنان با بدترین شرایط در دخمه‌هایی بدون امکانات اولیه اعم از جاده، موارد غذایی، بهداشت، خدمات و ... زندگی می‌کردند.

وی ادامه داد: نکته اینجاست که در زمان جنگ، جوانان باغیرت این منطقه احساس مسئولیت کرده و در جبهه حضور می‌یابند که ۱۵ نفر از این جوانان به درجه رفیع شهادت نائل می‌شوند. شرایط گذر به روستای لندی آنچنان سخت بوده که در آن دوران نمی‌توانند پیکر این شهدا را به روستای لندی انتقال دهند با اینحال به وصیت یکی از آنان، پیکر شهید را به هر زحمت به منطقه می‌برند و دفن می‌کنند. ما در مقابل این شهدا باید پاسخگو باشیم و این‌گونه مردم باکرامتی جامعه هدف ما هستند لذا نباید خسته شویم. 

حیدری مدیریت تحولی را مطالبه رهبر انقلاب از دولت عنوان کرد و گفت: مدیران باید در چارچوب قانون، برخی سنت‌های غلط را در هم شکنند، سنت غلط این است که مسئول پشت میز بنشیند و منتظر بماند تا مردم برای مشکلاتشان به او مراجعه کنند؛ سنت‌شکنی اما این است که میز خدمت را در مصلی‌های نماز جمعه راه‌اندازی کنیم، سنت‌شکنی و کار تحولی این است که مسئول در دورترین نقطه برای حل مشکلات اهالی حضور میدانی داشته باشد.

وی در پایان گفت: ساده‌زیستی، چابک‌سازی سیستم، خود را سپر بلای مردم ساختن، مردم‌داری‌، مردم‌یاری، پیگیری مستمر برخاسته از روحیه جهادی تا حصول نتیجه و ... از دیگر شاخصه‌های مدیر تحولی است. 

انتهای پیام
captcha