رفتار خدام رضوی باید تجلی فرهنگی رضوی باشد
کد خبر: 4153015
تاریخ انتشار : ۱۵ تير ۱۴۰۲ - ۰۸:۲۰
حجت‌الاسلام مروی:

رفتار خدام رضوی باید تجلی فرهنگی رضوی باشد

تولیت آستان قدس رضوی، با بیان اینکه رفتار و سلوک خدام حضرت رضا(ع) باید تجلی فرهنگ و اخلاق رضوی باشد، خاطرنشان کرد: فردی که مفتخر به عنوان خادمی حضرت رضا(ع) است، باید گفتار و رفتار او الگو و مبین فرهنگ و اخلاق اسلامی و رضوی باشد.

حجت الاسلام مروی، تولیت استان قدس رضوی

به گزارش ایکنا از آذربایجان‌شرقی، حجت‌الاسلام والمسلمین احمد مروی، تولیت استان قدس رضوی، روز گذشته، 14 تیرماه، در اجتماع خادمیاران رضوی استان آذربایجان‌شرقی در تبریز، ضمن تبریک فرا رسیدن ولادت فرخنده امام هادی(ع) و نیز عید سعید غدیر خم، بر ضرورت استفاده از ظرفیت بی‌بدیل نام مبارک امام رضا(ع) و خادمی آن حضرت در عرصه خدمات فرهنگی تأکید کرد و گفت: با تأسی از آموزه‌های دینی و سیره انبیا و ائمه اطهار(ع) و به ویژه نام مبارک امام رضا(ع) می‎توان در جهت تقویت باورها و عملکرد دینی جامعه گام برداشت.

وی افزود: ما به عنوان خادمان دستگاهی که مافوق همه دستگاه‌های اجرایی است، در قبال ناهنجاری‌های اجتماعی نظیر پدیده ناپسند و رنج‌آور بی‌حجابی وظیفه داریم و باید به سهم خود گرهی از این مشکل باز کنیم.

مروی، با اشاره به جهاد فرهنگی پیامبر گرامی اسلام(ص) در دوران جاهلیت، تصریح کرد: پیامبر اعظم(ص) از جمع بت پرستان و مشرکان، تمدن بزرگ اسلامی را رقم زد و شخصیت‌های گرانمایه‌ای را تربیت و تقدیم جامعه مسلمین کرد، ما نیز با تأسی از سبک و سیره رسول اکرم(ص) باید روش کار فرهنگی را تغییر و دایره مخاطبان خود را گسترش دهیم.

تولیت آستان قدس رضوی، نسل جوان را بزرگ‌ترین سرمایه کشور دانست و عنوان کرد: استعدادها، توانایی‌ها و توانمندی‌های بالقوه نسل جوان اگر در مسیر صحیح قرار گیرد می‌تواند سعادت جوان و جامعه را تأمین کند و اگر شور و هیجانات دوران جوانی هدایت نشود دشمنانی که در کمین نشسته‌اند زمینه آلودگی او به انحرافات را فراهم می‌کنند.

وی اضافه کرد: پیامبر(ص) برای هدایت به دل اقشار مختلف می‌رفت و توانست از میان آنها اصحاب تربیت کند؛ چرا ما به جمع جوان‌ها نمی‌رویم؟ جوانانی که گرفتار ناهنجاری‌ها شده‌اند عزیزان و فرزندان خود ما هستند و نمی‌توانیم نسبت به آنان بی‌تفاوت باشیم.

مروی، خادمیاران رضوی را به ارتباط مؤثر با نسل جوان توصیه کرد و گفت: نام علی بن موسی الرضا(ع) آن‌قدر جذبه و کشش دارد که هر کسی را مجذوب می‌کند. چون امام رضا(ع) را همه دوست دارند. به ظاهر متفاوت برخی‌ها توجه نکنید. ما باید این هنر را داشته باشیم که محبت حضرت رضا(ع) را در دل اقشار مختلف ایجاد کنیم.

تولیت آستان قدس رضوی با بیان اینکه نباید بگذاریم نسل جوان کشورمان را دشمنان دین و این آب و خاک بربایند، گفت: اگر درست برنامه‌ریزی کنیم، ما به برکت ظرفیت محبت مردم به حضرت رضا(ع) می‌توانیم همه جوانان و مردم را در حصن حصین رضوی حفظ کنیم که دست ناپاک دشمنان و بدخواهان به آنها نرسد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به اهمیت و جایگاه توفیق خدمت به حضرت رضا(ع) اشاره و افزود: خدمت به حضرت رضا(ع) صرفاً از مسیر مجاورت و همسایگی با حرم منور رضوی میسر نمی‌شود، چرا که امام معصوم(ع) منحصر به شهر و جغرافیای خاصی نیستند. شعاع وجودی امام عالم گیر است؛ از این رو انسان در هر کجای عالم به نیت امام هشتم خدمت انجام دهد، همانجا حرم امام است.

مروی، با بیان اینکه رفتار و سلوک خدام حضرت رضا(ع) باید تجلی فرهنگ و اخلاق رضوی باشد، خاطرنشان کرد: فردی که مفتخر به عنوان خادمی حضرت رضا(ع) است، باید گفتار و رفتار او الگو و مبین فرهنگ و اخلاق اسلامی و رضوی باشد.

تولیت آستان قدس رضوی همچنین با اشاره به خدمات متنوع کانون‌های خادمیاری رضوی در سراسر کشور، ابراز کرد: کانون‌های خادمیاری رضوی در هر نقطه‌ای از کشور حضور دارند، منشأ خدمات بسیار خوب، ارزشمند و قابل تقدیر هستند که باید در عین تداوم خدمت، وسعت و گسترش پیدا کند.

مروی در ادامه بر لزوم حفظ حرمت و کرامت انسانی در کمک‌ها و حمایت‌ها از اقشار احسان پذیر جامعه تأکید و تصریح کرد: در کمک رسانی‌ها ضرورت دارد از آبرو و عزت اقشار احسان پذیر مراقبت شود، مبادا کمکی با نگاه تحقیر آمیز صورت پذیرد زیرا خداوند بر ما منت گذاشته که بتوانیم از محرومان دست گیری کنیم.

تولیت آستان قدس رضوی همچنین با تأکید بر اینکه کانون‌های خدمت رضوی نباید باشگاه جریانات سیاسی شوند، اظهار کرد: شأن دستگاه امام رضا(ع) بسیار فراتر از جناح بندی‌های سیاسی است، دستگاه امام رضا(ع) متعلق به همه مردم است و تنها معیار برای این کانون‌ها باید تفکر انقلابی بر اساس نگاه امام و رهبری باشد.

انتهای پیام
captcha