کد خبر: 3914859
تاریخ انتشار : ۱۵ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۳:۲۵

غدیر زیباترین جلوه آزادی در حکومت اسلامی است

مدرس حوزه علمیه صدیقه فاطمه(س) گرگان گفت: غدیر، زیباترین جلوه آزادی در حکومت اسلامی است، با وجود اینکه خدا، امام را برگزید و پیامبر(ص) او را معرفی کرد؛ اما حق بیعت به مردم داده شد.

مریم لشکری‌نامقی، مدرس حوزه علمیه صدیقه فاطمه‌(س) در گفت‌وگو با ایکنا از گلستان، اظهار کرد: بیعت و انتخاب خلیفه در نظر برخی مذاهب به‌عنوان مشروعیت بخشیدن به فرد حاکم است در حالی که شیعه، امامت را تداوم‌بخش نبوت و بیعت را نشانه حقانیت می‌داند.

وی افزود: برای انجام رسالت علاوه بر مشروعیت و انتصاب الهی نیاز به مقبولیت نیز هست، چنانچه بعد از رحلت پیامبر(ص) برخی با بیعت کردن با خلفا از ولایت و حکومت علی‌(ع) سرباز زدند؛ بنابراین بیعت صلاحیت ایجاد نمی‌کند بلکه مجوزی برای حکومت کردن است.

این مدرس حوزه بیان کرد: وضوح و آشکار بودن امامت علی(ع) به‌گونه‌ای بود که حتی خلفای اول و دوم بعد از حضرت رسول(ص) از اولین بیعت‌کنندگانی بودند که به حضرت تبریک گفتند؛ بنابراین هیچ مانعی برای گفتن حقایق دینی و تاریخی وجود ندارد و این موضوع مخالف با وحدت اسلامی نیست.

لشکری‌نامقی با بیان اینکه بیعت در روز غدیر اعلام حمایت از رهبری است، گفت: روز غدیر در واقع منحصر به ولایت، امامت و رهبری امیرالمؤمنین‌(ع) نیست بلکه باید مسئله ولایت را مد نظر قرار داد. به دلیل گستردگی فضا و شرایط خاص آن زمان پیامبر(ص) از حاضران بیعت گرفتند و همه به این امر معترف بودند اما آیاتی نازل شد و حضرت مأموریت داشتند امر امامت را آشکار کنند تا حاضران به غائبان پیام را برسانند. اهمیت و ضرورت مسئله امامت تا حدی بود که ایشان مخالفان امامت را لعنت کردند.

وی در پایان افزود: امید است جامعه اسلامی و جهانی در فضایی عاقلانه و علمی خود را از مکتب علمی و عقلی اهل بیت‌(ع) محروم نگرداند.

انتهای پیام
captcha