کد خبر: 4325331
تاریخ انتشار : ۰۶ دی ۱۴۰۴ - ۲۰:۰۰
یاسر قزوهی بیان کرد

اعتکاف پروژه‌ فرهنگی آینده‌ساز است

مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان گلستان با تاکید بر اینکه ایام اعتکاف فرصت مناسبی برای تبدیل مساجد به پایگاهی برای جوانان و نواجوانان است، گفت: کانون‌های مساجد برنامه‌های متنوعی جهت توانمندسازی نسل جوان در این ایام برگزار خواهد کرد.

کانون‌های مساجد استان گلستان

یاسر قزوهی، مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی_هنری مساجد استان گلستان، در گفت‌وگو با ایکنا از گلستان با تأکید بر نگاه جامع به آیین اعتکاف اظهار کرد: اعتکاف فرصتی است برای بازسازی روح، تقویت پیوندهای اجتماعی و تربیت نسل جوان.

وی افزود: در کانون‌های فرهنگی_هنری مساجد استان گلستان نگاه ما به اعتکاف نگاهی جامع بوده و می‌خواهیم مسجد را به پایگاه اصلی جوانان و نوجوانان تبدیل کنیم.

مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی_هنری مساجد استان گلستان با اشاره به طراحی برنامه‌های متنوع در ایام اعتکاف گفت: در این ایام برنامه‌های متنوع فرهنگی و هنری را در کنار عبادت و دعا طراحی کرده‌ایم، از نشست‌های بصیرتی، اکران فیلم، کتاب‌خوانی و بازی‌های آموزشی گرفته تا مناجات‌خوانی.

قزوهی به برخی برنامه‌های ویژه اشاره و تاکید کرد: برگزاری جشن ولادت امیرالمؤمنین(ع)، اجرای طرح «بوسه بر دستان مهربانی» و مسابقه عکاسی از دیگر برنامه‌های این ایام بوده و شاخص‌ترین برنامه، طرح تقویت و توانمندسازی کادر نوجوان است.

وی هدف از این برنامه‌ها را خودسازی و شکوفایی استعدادهای هنری و اجتماعی جوانان در فضای معنوی مسجد دانست و تصریح کرد: اعتکاف را بستری برای مقابله با چالش‌های فرهنگی امروز می‌دانیم.

مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی_هنری مساجد استان گلستان ادامه داد: در شرایطی که هجمه‌های فرهنگی و رسانه‌ای نسل جوان را هدف گرفته، مسجد باید سنگر فرهنگی باشد یعنی جایی که نوجوانان و جوانان هویت دینی و اجتماعی خود را بازمی‌یابند.

قزوهی در پایان تأکید کرد: به باور من، اعتکاف در گلستان یک پروژه فرهنگی ـ اجتماعی است و ما از این فرصت برای آینده‌سازی و تقویت سرمایه‌های اجتماعی استان بهره می‌گیریم.

انتهای پیام
خبرنگار:
فاطمه زهرا گلزاری
captcha