کد خبر: 4303722
تاریخ انتشار : ۱۶ شهريور ۱۴۰۴ - ۰۰:۴۵

جلسه شورای راهبری بانوان گلستانی برگزار شد

جلسه شورای راهبری بانوان استان گلستان با حضور حجت‌الاسلام رضا دیلمی، معاون فرهنگی تبلیغات اسلامی گلستان و با موضوع تدوین سند راهبردی بانوان استان برگزار شد.

جلسه شورای راهبردی بانوان

به گزارش ایکنا از گلستان، جلسه شورای راهبری بانوان استان گلستان ۱۵ شهریورماه با حضور اعضای شورا و حجت‌الاسلام رضا دیلمی، معاون فرهنگی تبلیغات اسلامی گلستان، برگزار شد.

در این جلسه که با هدف تدوین سند راهبردی بانوان استان برگزار شد، مسائل و برنامه‌های کلان مربوط به حوزه بانوان مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

حجت‌الاسلام دیلمی در این جلسه با تأکید بر اهمیت نقش بانوان در توسعه فرهنگی و اجتماعی استان، گفت: تدوین سند راهبردی بانوان می‌تواند نقشه راهی جامع و اثرگذار برای ارتقای جایگاه زنان در جامعه باشد.

وی افزود: این سند باید با توجه به ظرفیت‌ها و نیازهای واقعی بانوان استان تهیه و تدوین شود تا بتواند در حوزه‌های مختلف فرهنگی، آموزشی، اجتماعی و اقتصادی راهگشا باشد.

اعضای شورا نیز به ارائه نقطه نظرات و پیشنهادات خود پرداختند تا سند راهبردی نهایی، جامع و کاربردی باشد و بتواند نقشه راه توسعه بانوان گلستان را به بهترین شکل ترسیم کند.

این جلسه در ادامه جلسات قبلی شورای راهبری بانوان برگزار شد و قرار است پس از جمع‌بندی نهایی، سند تدوین شده در سطح استان به اجرا گذاشته شود.

انتهای پیام
captcha