کد خبر: 4288094
تاریخ انتشار : ۲۲ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۸:۵۷
همزمان با عید غدیر

هفدهمین مدرسه خیرساز در فاضل‌آباد افتتاح شد

در آستانه عید سعید غدیر، مدرسه ۱۰ کلاسه امام هادی(ع) به عنوان هفدهمین پروژه خیرساز با مشارکت آیت‌الله نورمفیدی، نماینده ولی‌فقیه در گلستان و اداره‌کل نوسازی مدارس استان در شهر فاضل‌آباد افتتاح شد.

افتتاح مدرسه امام هادی توسط امان جمعه گرگان

به گزارش ایکنا از گلستان، به همت آيت‌الله نورمفیدی، امام‌جمعه گرگان و اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان، مدرسه امام هادی(ع) در شهر فاضل‌آباد با زیربنای ۱۱۵۲ مترمربع و با اعتبار ۲۳ میلیارد تومان ساخته شد و به بهره‌برداری رسید.

این مدرسه که یکی از ۱۳ پروژه جهاد مردمی مدرسه‌سازی کشور است، همزمان با فرارسیدن عید سعید غدیر افتتاح و به آموزش و پرورش تحویل داده شد.

همزمان  با آغاز نهضت ملی مدرسه‌سازی در گلستان، تاکنون ۱۵۶ طرح در دستور کار قرار گرفته که تا پایان سال جاری، با همکاری خیرین و نهادهای مسئول، ۱۰۲۴ کلاس درس جدید ساخته و به شبکه آموزشی استان افزوده خواهد شد.

انتهای پیام
captcha