کد خبر: 4284084
تاریخ انتشار : ۰۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۸:۴۷
با حضور رئیس ثبت اسناد کشور انجام شد؛

تحویل ۸۰۰ سند مالکیت به بنیاد مسکن گلستان

در مراسمی با حضور معاون قوه قضائیه و رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور، ۸۰۰ برگ سند مالکیت روستاییان گلستانی به مدیرکل بنیاد مسکن استان تحویل داده شد.

تحویل استاد رسمی به مدیر کل بنیاد مسکن

به گزارش ایکنا از گلستان، مراسم تحویل ۸۰۰ برگ سند مالکیت املاک روستایی به مدیرکل بنیاد مسکن استان گلستان با حضور معاون قوه قضائیه و رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور برگزار شد.

بابایی، رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور در جلسه شورای قضایی استان گلستان با اشاره به اجرای قانون الزام ثبت رسمی اموال غیرمنقول از سوم تیرماه ۱۴۰۳، تصریح کرد: از این تاریخ به بعد، اسنادی که به رنگ سبز صادر می‌شوند تنها در صورتی در دادگاه‌ها معتبر خواهند بود که به‌صورت رسمی و ثبت‌شده معامله شده باشند؛ معاملات عادی یا قولنامه‌ای فاقد اعتبار حقوقی خواهند بود.

 در ادامه، خسروی مدیرکل بنیاد مسکن استان گلستان ضمن قدردانی از این اقدام، صدور سند برای املاک روستایی را گامی مؤثر در تثبیت مالکیت، رفع اختلافات، افزایش ارزش افزوده املاک، تسهیل معاملات و امکان استفاده از اسناد به‌عنوان وثیقه بانکی دانست.

 وی افزود: تاکنون بیش از ۱۱۲ هزار برگ سند مالکیت برای روستاییان استان صادر شده و تحویل مردم شریف گلستان شده است.

همچنین در این مراسم از سند دفاعی گرگان، سدها و دیگر املاک روستایی نیز با حضور مسئولان کشوری و استانی رونمایی شد.

انتهای پیام
captcha