کد خبر: 4266892
تاریخ انتشار : ۳۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۲

راه‌یابی ۳ گلستانی به دومین مرحله جشنواره تلاوت‌های تقلیدی

رئیس امور قرآنی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه گلستان از راه‌یابی ۳ گلستانی به دومین جشنواره تلاوت تقلیدی خبر داد و گفت: مرحله حضوری دومین جشنواره بزرگ تلاوت‌های تقلیدی سوم تا ششم اسفندماه در استان قزوین برگزار می‌شود.

قرآن

حجت‌الاسلام رمضان شجاعی، رئیس امور قرآنی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه گلستان در گفت‌وگو با ایکنا از گلستان گفت: جشنواره بزر‌گ تلاوت تقلیدی امسال همچون سال گذشته در دو مرحله غیرحضوری و حضوری برنامه‌ریزی شده است.

 رئیس امور قرآنی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه گلستان افزود: در این جشنواره از همه قاریان نوجوان خواسته شده است که تلاوت حدوداً دو دقیقه‌ای (کمتر از هفت مگابایت) به هر سبکی که تمایل دارند (منشاوی، مصطفی اسماعیل، عبدالباسط و …) را از طریق سامانه اعلام شده بارگذاری و ارسال کنند.

وی ادامه داد: در اولین گام از مرحله غیرحضوری، فایل‌های ارسال شده از سوی گروهی از قاریان حرفه‌ای در چند مرحله ارزیابی شد و افرادی که سطح تلاوت خیلی خوبی داشتند، وارد گام دوم از مرحله حضوری شدند.

حجت‌الاسلام شجاعی گفت: ۵۲ نفر از برگزیدگان نخستین دوره جشنواره وارد مرحله فینال شدند و در دومین مرحله نیز شرکت می‌کنند.

رئیس امور قرآنی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه گلستان تصریح کرد: تعداد سه نفر از استان گلستان آقایان علی دولت آبادی، امیرعلی قزلسفلی، امیرحسین لکزایی از میان ۵۲ نفر به مرحله حضوری دومین جشنواره بزرگ تلاوت‌های تقلیدی راه پیدا کردند که از سوم تا ششم اسفندماه در استان قزوین برگزار می‌شود.

 رئیس امور قرآنی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه گلستان گفت: برگزاری این جشنواره‌ها سبب ایجاد انگیزه در بین نسل‌های مختلف به‌ویژه نسل جوان می‌شود که تعداد قابل توجه شرکت‌کنندگان نیز گویای این مسئله است.

 

انتهای پیام
captcha