به گزارش ایکنا از گلستان، آیتالله سید کاظم نورمفیدی، امام جمعه گرگان امروز، ۱۶ آذر در جمع نمازگزاران گفت: امروز علاوه بر مسئولان فرهنگی جامعه، کانون خانواده نیز باید بنیانگذار خشت اول جاذبه و اهمیت حجاب برای نسل جوان باشد.
آیتالله نورمفیدی الگوی درست در جامعه بر مبنای آموزههای دینی باید در جامعه تسری یابد، گفت: اسلام با بشارت و روی خوش در قلوب مؤمنین ماندگار شده است و ما نیز باید سعی کنیم با روش درست و جذاب قلوب خفته را بیدار کنیم.
وی در ادامه سخنان خود با گرامیداشت روز ۱۶ آذر و روز دانشجو گفت: در آن برهه حساس دانشجویان کشورمان با آگاهی کامل که برخاسته از روشنگری انقلاب اسلامی بود توانستند اراده جوانان ایران را در مبارزه با استعمار به جهانیان ثابت کنند.
آیتالله نورمفیدی با بیان اینکه تنها هدفشان تعالی و سربلندی کشور باشد، گفت: آنچه امروز بر دوش دانشجویان کشور است جهاد در راه علم و دانش است و این مسیر باید به دور از هرگونه جناح سیاسی باشد.
انتهای پیام