به گزارش ایکنا به نقل از پایگاه اطلاعرسانی استانداری گلستان، علیمحمد زنگانه، استاندار گلستان، امروز 15 تیرماه پس از انجام فرایند رأیدهی در مسجد حضرت امیر(ع) گرگان گفت: شاهد انتخاباتی کاملا رقابتی هستیم و همین که هنوز برای هیچ کس مشخص نیست که کدام نامزد پیروز انتخابات خواهد بود، نماد مردمسالاری دینی در جمهوری اسلامی ایران است.
وی افزود: با تدابیر اندیشیده شده و اقدامات صورت گرفته، انتخابات در فضایی کاملأ امن در حال برگزاری است و امیدواریم شاهد مشارکت عالی از سوی هماستانیهای عزیز باشیم تا رئیسجمهور منتخب با بالاترین آرا انتخاب شود و پشتوانه محکمی برای پیگیری امور داشته باشد.
استاندار گلستان تصریح کرد: سلامت انتخابات که همواره مورد تأکید مقام معظم رهبری است، از طریق نظارتهای چندلایه تضمین شده است. مجموعه هیئتهای نظارت و بازرسی، کار خود را با دقت و حساسیت انجام خواهند داد ضمن آنکه دو هزار و 350 نفر از نمایندگان نامزدها نیز در شعب حضور و بر روند انتخابات نظارت دارند.
انتهای پیام