کد خبر: 4187122
تاریخ انتشار : ۱۹ آذر ۱۴۰۲ - ۲۱:۰۴

دانشجویان پیشگام در تحولات جامعه هستند

سرپرست دانشگاه فنی حرفه‌ای گلستان با بیان‌اینکه دانشجویانی پیشگام تحول در جامعه هستند، گفت: دانشجویان نباید تنها به درس یپردازند، بلکه باید با فعالیت در تشکل‌ها و کانون‌ها مهارت‌های اجتماعی، سیاسی و... خود را ارتقا ببخشند.

منصور غفاری، سرپرست دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان گلستانبه گزارش ایکنا از گلستان جشن روز دانشجو با حضور رسول شکری‌ نیا، مدیر کل صدا و سیما مرکز گلستان و منصور غفاری، سرپرست دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان گلستان امروز، 19 آذر در دانشگاه فنی و حرفه‌ای مائده گرگان برگزار شد.

سرپرست دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان گلستان ضمن تبریک روز دانشجو گفت: دانشگاه‌های فنی و حرفه‌ای بزرگترین دانشگاه کشور بوده که موفق‌تر از دانشگاه‌های مطرح کشور علم را به بهترین شکل به ثروت تبدیل می‌کند.

غفاری بابیان اینکه دانشجویان این دانشگاه در المپیادهای مختلف مهارتی و غیرمهارتی جز بهترین‌های کشور هستند، اظهار كرد: در استان گلستان نزدیک به 4 هزار و پانصد دانشجو در 5 آموزشکده و دانشکده در رشته‌های مختلف فنی _ مهارتی مشغول به تحصیل بوده که نیمی از آنان را بانوان تشکیل داده‌اند.

وی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری که فرمودند: «دانشگاه مبدأ همه تحولات است و اگر قرار باشد تحولی در عرصه سیاسی، اجتماعی و فرهنگی رخ دهد باید دانشگاه آغازکننده آن باشد»، تصریح‌ کرد: وجود دو دانشکده دخترانه در شهرستان گرگان و شهرستان گنبد و بومی بودن 70 درصد دانشجویان، زمینه‌ساز رشد و توسعه استان خواهد بود.

غفاری دانشجو را پیشگام تحول خواند و افزود: دانشجویانی که در دانشگاه‌ها فقط اختصاصا به درس می‌پردازد، نمی‌توانند علمدار تحول در دانشگاه و جامعه باشند، لذا دانشجو باید با عضویت در تشکل‌های مختلف و مشارکت در کارگروه‌های فرهنگی و سیاسی خودش را به روز کند.

سرپرست دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان گلستان بابیان اینکه حضور شهدا گمنام در دانشگاه‌ها تأثیر بسیاری بر ایجاد فضای معنوی دارد، بیان‌کرد: شهدا امامزادگان عشق‌اند که رفاقت و ارتباط با آنان حمایت‌های معنوی آنان را به همراه خواهد داشت.

وی ادامه داد: در حال حاضر طرح اشتغال نوشته شده که نزدیک به یک‌هزار و پانصد نفر از دانشجویان فنی‌ و حرفه‌ای گلستان جذب بازار کار شده و بعد از فارغ‌التحصیلی و حتی حین تحصیل نیز می‌توانند شاغل شوند.

غفاری با اشاره به اینکه بعضی دانشجویان نیز در حال حاضر مشغول به کار هستند، گفت: دانشجو برتر علمی، مورد تأیید اساتید، آموزش و رئیس دانشگاه بودند از جمله شرایط این تفاهم نامه برای دانشجویان است.

انتهای پیام
captcha