کد خبر: 4162047
تاریخ انتشار : ۲۱ مرداد ۱۴۰۲ - ۲۳:۲۲

۲۱ مرداد، آغاز طرح پیش فروش بلیط زائرین اربعین در گلستان

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای گلستان از آغاز طرح پیش فروش بلیط جابه جایی زائرین اربعین از 21 مرداد خبر داد و گفت: زائرین اباعبدالله الحسین(ع) که در سامانه سماح ثبت‌نام کردند می‌توانند از پایانه‌های مشخص شده بلیط را تهیه کرده لذا بدلیل ظرفیت محدود در حوزه اتوبوس رانی پویش تکمیل ظرفیت ناوگان شخصی در ازای تک سرنشین طراحی کردیم.

مصدقی مدیر کل راهداری و حمل.  نقل شهری در بازدید از خبرگزاری های جهاد دانشگاهی

به گزارش ایکنا از گلستان عادل مصدقی، مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای گلستان ، امروز، 21 مرداد در بازدید خبرگزاری‌های جهاددانشگاهی گلستان ضمن تبریک روز خبرنگار گفت: اطلاع‌رسانی دقیق و شفاف و بازتاب خدمات و عملکرد دولت و دستگاه‌های اجرایی به مردم به نوعی سبب تزریق نشاط به جامعه و اعتمادبخشی مردم می‌شود.

مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای گلستان بیان کرد: طرح پیش فروش بلیط جا به جایی زائرین اربعین از 21 مرداد شروع شده و زائرین اباعبدالله الحسین(ع) که در سامانه سماح ثبت‌نام کرده و یا در حال انجام بوده، می‌توانند بلیط را تهیه کرده لذا بدلیل ظرفیت محدود در حوزه اتوبوس رانی پویش تکمیل ظرفیت ناوگان شخصی در ازای تک سرنشین طراحی کردیم.

مصدقی از تهیه 150 دستگاه ناوگان حمل و نقل عمومی خبر داد و اظهار کرد: در پایانه مسافربری گرگان، به صورت شبانه‌روزی از 27 مرداد وارد فاز عملیاتی شده و این روند به همراه موکبها ناوگان حمل و نقل عمومی تا پایان ماه صفر ادامه دارد.

وی افزود: براساس آمار پیش‌بینی شده، حدود 2هزار زائر از گلستان به سمت مشهدمقدس تخمین زده شده که مکاتبات لازم را با استان خراسان رضوی شروع کرده تا زائرین حرم رضوی برای رفت و برگشت به مشکلی برخورد نکنند.

مصدقی به اقدامات و فعالیت‌های بهره‌برداری شده در هفته دولت اشاره کرد و گفت: در آستانه هفته دولت یک میلیارد و سیصدو هفتاد و سه میلیون و ۵۰۰ تومان پروژه برای کلنگ زنی انتخاب شده که 135میلیاردو 500 میلیون تومان قابل افتتاح و 338 میلیون تومان پروژه کلنگ زنی در قالب 123 پروژه از جمله ایمنی سازی راه‌ها، آشکارسازی نقاط پرحادثه، اصلاح مسیر ورودی و خروجی قابل بهره‌برداری خواهد بود.

انتهای پیام
captcha