کد خبر: 4127925
تاریخ انتشار : ۲۲ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۴:۱۲

اجرای پویش آزادی زندانیان جرائم غیرعمد در گلستان

رئیس ستاد دیه استان گلستان از اجرای پویش آزادی زندانیان جرائم غیرعمد از «عید نوروز تا عید فطر» در گلستان خبر داد.

پویش ازادسازی زندانیان جرائم غیرعمددر گلستانحمید وسکوئی، رئیس ستاد دیه استان گلستان در گفت‌وگو با ایکنا از استان گفت: برای شناسایی زندانیان جرائم غیرعمد ابتدا از طریق کمیته امداد تحقیقات محلی انجام و افرادی که نیازمند به مساعدت مالی باشند به ستاد دیه استان معرفی می‌شوند.

رئیس ستاد دیه استان گلستان با بیان‌ اینکه در سال جاری 300 نفر از زندانیان جرائم غیرعمد آزاد شدند، گفت: از این تعداد 285 آقا و 15 بانو بودند که 250 میلیارد تومان توسط ستاد دیه اعطا  و 8 میلیارد بلاعوض و 2 میلیارد آن از طریق تسهیلات بانکی وام پرداخت شد.

وسکویی به طرح آزادسازی و جذب خیرین آزادی زندانیان جرائم غیرعمد اشاره کرد و افزود: درصدد هستیم تا پایان سال 45 زندانی جرائم غیرعمد با همکاری نهادهای دولتی و مردم و خیرین آزاد شوند.

رئیس ستاد دیه استان گلستان طرح هر مسجد یک آزادی زندانی را از جمله اقدامات در جذب خیرین دانست و گفت: این طرح از اوایل سال جاری به‌صورت پایلوت در استان اجرا شده که مسجد گلشن‌ گرگان در هر مرحله با همکاری خیرین و سازمان‌های مردم نهاد توانسته در آزادسازی 30 زندانی جرائم غیرعمد سهیم باشد.

وی همچنین از اجرای پویش آزادی زندانیان جرائم غیرعمد از «عید نوروز تا عید فطر» در گلستان خبر داد و گفت: علاقه‌مندان برای شرکت در این پویش می‌توانند مبالغ خود را به شماره حساب 603799189938439 و یا دستوری #7777*780* ارسال کرده و این پویش سهیم باشند.

انتهای پیام
captcha