کد خبر: 4112703
تاریخ انتشار : ۱۷ دی ۱۴۰۱ - ۱۰:۲۸

درخشش دانش‌آموزان و فرهنگیان گلستانی در دومین جشنواره کشوری «علوی»

معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان گلستان از کسب ۱۹ رتبه توسط دانش‌آموزان و فرهنگیان گلستانی در دومین جشنواره کشوری «علوی» خبر داد.

دومین پویش جشنواره سراسری علویموسی کابلی، معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان گلستان در گفت‌وگو با ایکنا از گلستان از کسب 19 رتبه توسط دانش‌آموزان و فرهنگیان گلستانی در دومین جشنواره کشوری «علوی» خبر داد و گفت: براین اساس دانش‌آموزان و همکاران فرهنگی ‌گلستانی در این رویداد از مقاطع مختلف تحصیلی توانستند در رشته‌های  نقاشی، داستان‌نویسی، شعر، خوشنویسی، کتاب‌سازی‌، فیلم کوتاه و نامه‌ای به پدرم مقام‌های اول، دوم، سوم و برگزیده را کسب کنند.

معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان گلستان با اشاره به برگزیدگان جشنواره و فرهنگیان تصریح کرد: برگزاری چنین جشنواره‌هایی باعث عمیق‌تر شدن حب ائمه و شناخت هرچه بهتر ارزش‌های اهل‌بیت(ع) به‌ویژه حضرت امام علی(ع) خواهد شد.

کابلی ادامه داد: استان گلستان در جشنواره فرهنگی هنری علوی که به میزبانی استان اصفهان و همکاری معاونت پرورشی و فرهنگی وزارت و بنیاد بین‌المللی غدیر برگزار شد با شرکت ۹۴۷ همکار و دانش‌آموز، مشارکت فعال و مطلوبی از خود نشان داد و حاصل این مشارکت، به کسب ۱۹ رتبه کشوری توسط دانش‌آموزان و فرهنگیان گلستانی است.

وی، معاونین پرورشی را پیشتاز  تعلیم و تربیت در مباحث تربیتی و فرهنگی دانست و گفت: وظیفه اصلی مربیان پرورشی، انتقال ارزش‌های دینی و گسترش فرهنگ انقلاب اسلامی به دانش آموزان و نسل آینده است.

انتهای پیام
captcha