به گزارش ایکنا از گلستان، حجتالاسلام سیدعلی طاهری، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گرگان در مراسم گلباران قدمگاه امام حسن عسکری(ع) که امروز، 7 آبان در مسجد امام حسن عسکری(ع) برگزار شد، ضمن محکومیت حادثه تروریستی حرم شاهچراغ شیراز و تبریک سالروز ورود امام حسن عسکری(ع) به گرگان گفت: سوم ربیعالثانی سالروز ورود امام حسن عسکری(ع) به گرگان است. امسال این مراسم به خاطر شهادت جمعی از هم وطنان در حرم شاهچراغ به دست عوامل تروریستی با غم و اندوه برگزار شد که امیدواریم با دعای حضرت ولیعصر(عج) شر این آشوبگران را به خودشان برگرداند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گرگان با بیاناینکه گرامیداشت سالروز ورود امام حسن عسکری نباید به همین یک روز اکتفا شود، افزود: حضور امام معصوم در کشور ما بینظیر است و لذا حضور ایشان در جمع مردم گرگان و پاسخ به سؤالات شرعی مومنین توفیقی بزرگ برای این خطه است.
حجتالاسلام طاهری با بیاناینکه نکوداشت این مراسم مذهبی باید در سطح استان برگزار شده و مختص به گرگان نباشد، افزود: هنوز هم عدهای از مردم اطلاعی از این مراسم ندارند، لذا باید اطلاعرسانی وسیعتر صورت بگیرد و تبدیل به یک مصوبه شده تا این مراسم در سطح استان و کشور بهصورت باشکوه برگزار شود.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گرگان به ثبت سالروز قدمگاه امام حسن عسکری(ع) در گرگان در تقویم ملی اشاره کرد و گفت: درصدد هستیم از قدمگاه امام حسن عسکری(ع) تا حرم امامزاده عبدالله(ع) گرگان به مسیر «حرم تا حرم» تبدیل و یادمانهای مختلف در مسیر آن ایجاد شود.
وی با بیاناینکه از سوم ربیع الثانی سالروز ورود امام حسن عسکری(ع) به گرگان تا هشتم ربیع الثانی ولادت این امام بزرگوار هفته فرهنگی در گرگان نامیده شده است، گفت: این مکان قدمگاه پدر امام زمان(عج) است امیدواریم بتوانیم آنچه درخور امام حسن عسکری(ع) و شناساندن این مکان مذهبی به مردم است انجام داده و شرمنده امام زمان(عج) نباشیم.
انتهای پیام