کد خبر: 4054149
تاریخ انتشار : ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۳:۰۰

نشست «نهج‌البلاغه و شیوه‌های فرزند‌پروری» در روستای دنگلان برگزار شد

نشست «نهج‌البلاغه و شیوه‌های فرزند‌پروری» ویژه خانواده‌ها و قرآن‌آموزان‌ روز گذشته، 10 اردیبهشت در جامعةالقرآن روستای دنگلان برگزار شد.

شیوه های فرزند پروری در جامعه اللقران روستای دنگلانبه گزارش ایکنا از گلستان، نشست «نهج‌البلاغه و شیوه‌های فرزند‌پروری‌» ویژه خانواده‌ها و قرآن‌آموزان‌ با همکاری اداره فرهنگ و ارشاد شهرستان کردکوی و جامعة‌القرآن روستای دنگلان روز گذشته، 10 اردیبهشت در جامعةالقرآن روستای دنگلان برگزار شد.

فاطمه سلمانی، کارشناس مذهبی  در این جلسه به شیوه‌های تربیت فرزند از دیدگاه امام علی(ع) پرداخت و بیان کرد: از دیدگاه امام علی(ع) فرزندان تربیت‌پذیرند و اگر پدر و مادر از شیوه‌ها و اصول تربیتی آگاه باشند، فرزندان خود را در رسیدن به بالاترین درجه‌های علمی و معنوی یاری می‌کند.

این کارشناس مذهبی با بیان‌اینکه انسان استعداد رسیدن به قرب الهى را دارد و این امر با تربیت حقیقى امکان‌پذیر است، افزود: مقوله تربیت از ابتدایى‌ترین و اساسى‌ترین نیازهاى زندگى بشرى است و نه فقط تربیت لازمه جدایى‌ناپذیر زندگى، بلکه چنانچه مى‌توان گفت زندگى از گهواره تا گور جلوه‌اى از تربیت است.

سلمانی در معرفی سبک‌های فرزندپروری گفت: فرزندپروری از دیرزمان از موضوعات مورد توجه انسان‌های بزرگ بوده است اندیشمندان اسلامی با الهام‌گیری از کلام خدا، دستورالعمل‌هایی در این زمینه ارائه داده‌اند.

این کارشناس مذهبی به دوران هفت ساله اول زندگی کودکان اشاره کرد و گفت: پیامبر‌اکرم(ص) فرمودند «فرزند هفت سال آقا و سلطان است (هر چه می‌گوید باید انجام دهید) هفت سال خادم است (هرچه پدر بگوید بپذیرد) و هفت سال وزیر و مشاور است لذا اگر والدین به دوران حساس زندگی کودک توجه ویژه داشته باشند زمینه رشد و شکوفایی فرزندان را فراهم کنند.  

انتهای پیام
captcha