کد خبر: 4048318
تاریخ انتشار : ۲۱ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۴:۵۰

ماه رمضان باعث افزایش تقوا و کاهش آسیب‌های اجتماعی می‌شود

کارشناس ادیان و مذاهب سازمان تبلیغات اسلامی گلستان ماه رمضان را باعث افزایش تقوا و کاهش آسیب‌های اجتماعی دانست و تصریح کرد: یکی از آثار و برکات روزه‌داری رسیدن به آرامش است که از رعایت تقوا نشئت می‌گیرد و باعث مراقبت انسان از نفس خود در برابر گناه می‌شود.

حجت‌الاسلام سیدمهدی میرپارسایی، کارشناس ادیان و مذاهب سازمان تبلیغات اسلامی گلستانحجت‌الاسلام سیدمهدی میرپارسایی، کارشناس ادیان و مذاهب سازمان تبلیغات اسلامی گلستان در گفت‌وگو با ایکنا از گلستان در مورد فواید روزه، بیان‌ کرد: روزه به‌عنوان یکی از عبادت‌های غافر الهی، در ادیان گذشته وجود داشته و در اسلام نیز برای تربیت بشر مورد توجه قرار گرفته است. از پیامبراکرم(ص) و دیگر اولیاء الهی سؤال‌ کردند که چرا باید روزه بگیریم؟ فرمودند: «برای این که اغنیاء درد و طعم تلخ گرسنگی و فقر را بچشند و نسبت به آنان رأفت و دلسوزی داشته باشند.»

وی به آیه 183 سوره بقره «يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا كُتِبَ عَلَيْكُمُ الصِّيَامُ كَمَا كُتِبَ عَلَى الَّذِينَ مِن قَبْلِكُمْ لَعَلَّكُمْ تَتَّقُونَ»؛ اشاره کرد و گفت: روزه سپر انسان از آتش جهنم و عامل نجات و سعادت بشر است در اینجا تَتَّقُونَ یعنی اینکه به واسطه روزه‌داری، تقوا پیدا کنید، لذا تقوا اراده‌ای در وجود انسان است و فرد را از انجام کارهایی که صحیح نیست حفظ کرده و روزه و روزه‌داری علاوه بر تقویت اراده و سلامت جسم، زمینه رأفت و محبت اجتماعی را فراهم می‌کند.

حجت‌الاسلام میرپارسایی با بیان‌اینکه ماه رمضان همچنان تجلی دین و روزه‌داری است، افزود: روزه باید براساس احکام شرعی و رضای خداوند انجام شود. انسان روزه‌دار از اذان صبح تا اذان مغرب، از آشامیدن، خوردن و خیلی چیزهای دیگر اجتناب می‌کند. مردم جامعه باید از این ماه نهایت استفاده را بکنند و تنها شکم و دهان‌شان روزه نباشد، بلکه قلبشان از یاد غیر خدا روزه باشد.

کارشناس ادیان و مذاهب سازمان تبلیغات اسلامی گلستان ماه رمضان را باعث افزایش تقوا و کاهش آسیب‌های اجتماعی دانست و تصریح کرد: یکی از آثار و برکات روزه‌داری رسیدن به آرامش و طمأنیه است که اینها از رعایت تقوا نشئت می‌گیرد و باعث مراقبت انسان از نفس خود در برابر گناه می‌شود.

انتهای پیام
captcha