کد خبر: 4045903
تاریخ انتشار : ۱۲ فروردين ۱۴۰۱ - ۰۹:۲۸

معرفت افزایی در ماه رمضان مورد توجه روحانیون باشد

نماینده ولی فقیه در گلستان گفت: جهاد تبیین و تلاش برای معرفت‌افزایی در ماه رمضان باید مورد توجه علما و روحانیون قرار گیرد.

یت الله نورمفیدی نماینده ولی فقیه در گلستان

به گزارش ایکنا از گلستان، آیت‌الله سیدکاظم نورمفیدی، نماینده ولی فقیه در گلستان در جلسه ستاد استهلال استان که روز گذشته در بیت الزهرا(س) با حضور علمای اهل‌ سنت برگزار شد، رمضان را گامی مهم برای تهذیب نفس و خودسازی دانست و گفت: قدر ماه مبارک رمضان را بدانیم و از لحظات آن به خوبی استفاده کنیم.

نماینده ولی فقیه در گلستان ماه رمضان فرصت مناسبی برای تبیین دین و مسائل اعتقادی دانست و گفت: علما باید برای اثرگذاری بیشتر و موفقیت در عرصه جهاد تبیین دانش خود را به روز رسانی کنند و با زبان روز با مردم سخن بگویند.

آیت‌الله نورمفیدی تصریح کرد: خداوند روزه را برای آزمایش اخلاص مردم واجب فرموده است، که روزه در اخلاص عمل بسیار موثر است، یعنى کسى که روزه میگیرد و تمامى روز را با همه امکان خوردنی‌ها و آشامیدنی هایى که در اختیار دارد، در عین حال امساک می‌کند، جز اخلاص به پیشگاه حضرت حق مفهومى دیگر ندارد.

نماینده ولی فقيه در گلستان اظهار کرد: قرآن و دستورات الهی که به عنوان راهنمای بشریت آمده است تمام نیازها و مشکلات جامعه را پاسخ داده و عامل سلوک و تقرب به درگاه است که باید در ماه رمضان در تبیین آموزه‌های قرآنی بیش از پیش تلاش شود.

آیت‌الله نورمفیدی ماه رمضان را فرصت مناسب تبلیغ در جامعه اسلامی برشمرد و اظهار کرد: جهاد تبیین و تلاش برای معرفت‌افزایی در ماه رمضان باید مورد توجه علما و روحانیون قرار گیرد.

محمد شفیع، مسئول ستاد علمی استهلال گلستان در این جلسه با بیان اینکه گروه‌های استهلال ماه رمضان از فردا در گلستان مستقر می‌شوند،اظهار کرد: براساس پارامتر‌های علمی، عصر جمعه هلال ماه رمضان رویت نخواهد شد، اما شنبه با چشم غیرمسلح دیده می‌شود و روز یکشنبه نخستین روز ماه رمضان خواهد بود.

انتهای پیام
captcha