کد خبر: 4041800
تاریخ انتشار : ۱۸ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۹:۴۸

اجرای هزار برنامه به مناسبت روز شهید در گلستان

مدیر کل بنیاد شهید گلستان از برگزاری یک هزار برنامه به مناسبت 22 اسفندماه، روز شهید در گلستان خبر داد.

سرافیل وزیری مدیر کل بنیاد شهید گلستان

به گزارش ایکنا از گلستان، اسرافیل وزیری، مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران گلستان، ۱۸ اسفند در جمع خبرنگاران گفت: ۲۲ اسفندماه سالروز تأسیس بنیاد شهید به دستور امام خمینی(ره) در سال ۵۸ است که این روز در تقویم کشورمان به نام روز شهید نام‌گذاری شده است.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گلستان تصریح کرد: برنامه‌های به مناسبت این ایام تدارک دیده شده است که این برنامه‌ها تا ۲۲ اسفند در حوزه‌های مختلف اجتماعی، فرهنگی و هنری و ورزشی برگزار می‌شود.

وزیری به برنامه‌های روز و هفته گرامیداشت شهید اشاره کرد و افزود: دیدار با خانواده شهدا در منازل، تماس تلفنی با خانواده شهدا و عرض تبریک به آنان، برگزاری مسابقات فرهنگی و ورزشی در سایت نوید شاهد تحت عنوان «مردان بی ادعا»، عطرافشانی گلزار مطهر شهدای استان، غرس ۴ هزار نهال به نام ۴ هزار شهید استان از جمله برنامه‌های تدارک دیده این ایام است.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گلستان به برگزاری مسابقه کتابخوانی کتاب شهید ابراهیم هادی در مدارس، روایتگری شهدا در مدارس، ادارات و دانشگاه‌ها و برگزاری کنگره ملی شوق دوباره، تجلیل از همسران شهدای جانباز اشاره کرد و گفت: تا پایان اسفندماه طرح عیادت و دیدار با جانبازان با عنوان علمداران حماسه نیز با حضور نمایندگان ولی فقیه در استان اجرا خواهد شد.

 

انتهای پیام
captcha