کد خبر: 4021009
تاریخ انتشار : ۲۴ آذر ۱۴۰۰ - ۱۰:۲۳

پیام آیت‌الله حسینی شاهرودی در پی سخنان توهین‌آمیز مولوی گرگیج به ائمه اطهار(ع)

نماینده مردم گلستان در مجلس خبرگان رهبری در پی سخنان امام جمعه اهل سنت آزادشهر بیانیه‌ای صادر کرد.

آیت الله عبد الهادی حسینی شاهرودی نماینده مردم گرگان در مجلس خبرگان رهبریبه گزارش ایکنا از گلستان، سیدعبدالهادی حسینی شاهرودی، نماینده مردم گلستان در مجلس خبرگان رهبری در پی سخنان امام جمعه اهل سنت آزادشهر بیانیه‌ای صادر کرد.

متن پیام آیت الله شاهرودی به شرح زیر است:

«بسم الله الرحمن الرحیم»

در زمانیکه استکبار جهانی درصدد اختلاف افکنی و ضربه زدن به وحدت جهان اسلام به ویژه مردم خداجوی ایران اسلامی است، با توجه به اینکه مسلمانان همگی از شیعه وسنی و اقوام مختلف و نیز پیروان ادیان دیگر دل در گرو محبت پیامبر اعظم صلی الله علیه و آله و ائمه طاهرین علیهم السلام دارند، وهمچنین علما و روحانیون مذاهب مختلف اسلامی همواره آیه شریفه ( إِنَّمَا يُرِيدُ اللَّهُ لِيُذْهِبَ عَنْكُمُ الرِّجْسَ أَهْلَ الْبَيْتِ وَيُطَهِّرَكُمْ تَطْهِيرًا ) و حدیث شریف (ثقلین) را نصب العین خود قرار داده‌اند.

هَر از گاهی سخنان غیر عالمانه و غیر واقع بینانه برخی افراد، که نتیجه‌ای جز تحریک تعصبات قومی و مذهبی، و چالش برانگیزی برای امت و کشور اسلامی ندارد، از برخی تریبون‌ها منتشر می‌شود.

این رفتار فقط برهم زننده آرامش و همزیستی محترمانه اقوام و مذاهب مختلف است که در زیر سایه امنیت حاصل از فداکاری‌های مردم غیور ایران، تحت لوای نظام مقدس‌جمهوری اسلامی وحاکمیت ولایت فقیه، عزتمندانه در دنیای پرتلاطم امروز در مقابل قدرتهای استکباری ایستاده‌اند.

سخنانی که اخیراً با تداوم همان خط فکری بیگانه، باعث جریحه‌دار شدن عواطف و احساسات امت اسلامی از قومیت‌های مختلف گردید، هرگز در سیاست تقریب و همدلی حاکم بر رفتار مردم خداجوی کشورمان تاثیری نخواهد داشت، چنانکه همگان شاهد بودند واکنش علماء و فرهیختگان شیعه و سنی این موضوع را به اثبات رساند.

باتوجه به مسبوق به سابقه بودن اینگونه رفتارها حتماً مسؤلین ذیربط قاطعانه وارد عمل شده و مانع فعالیت فتنه انگیزان خواهند شد.

انتهای پیام
captcha