به گزارش ایکنا از گلستان، عبدالرضا فاضل، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان صبح امروز ششم آذرماه در ستاد استانی پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا گفت: در حال حاضر یکصد و ٩۵ بیمار کرونایی در بیمارستانهای استان بستری هستند و از این تعداد، ۴۶ نفر در آیسییو و ١۶ نفر به دستگاه ونتیلاتور متصل هستند.
وی با بیان اینکه در حال حاضر استان شرایط خوبی دارد و در مقایسه با دو هفته گذشته همه شهرهای استان بجز آزادشهر همه شهرها آبی هستند، تصریح کرد: روز گذشته هیچ فوتی بیمار کرونایی در استان نداشتیم و در هفته گذشته یک نفر بر اثر کرونا در استان فوت کرد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان با بیان اینکه تاکنون ٨۶ درصد مردم گلستان دز اول واکسن و ۶۶ درصد دز دوم را دریافت کردهاند. افزود: دو میلیون و ٢۵٠ هزار دز واکسن در استان تزریق شده که یک میلیون و ٢۶۵ هزار نفر دز اول و ٩۴٧ هزار نفر دز دوم را دریافت کردهاند.
فاضل با بیان اینکه در استان استقبال کمی از دز سوم واکسن شده است، تصریح کرد: تاکنون سه هزار و ٣۶٠ نفر دز سوم کرونا را در استان تزریق کردهاند و امیدواریم مردم استان از دز سوم واکسن کرونا مانند دزهای اول و دوم استقبال کنند.
انتهای پیام