کد خبر: 1335866
تاریخ انتشار : ۱۷ آذر ۱۳۹۲ - ۱۴:۰۴

شهدای دانشجو؛ سند زرین و افتخارآفرین انقلاب اسلامی

گروه سیاسی: مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان گلستان گفت: شهدای دانشجو، سند زرین و افتخار آمیز انقلاب اسلامی، با الهام از آموزه های دانشگاه امام حسین(ع) برای همیشه به یادگار ماندند.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از گلستان، به نقل از روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان گلستان غلامرضا منتظری، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گلستان صبح امروز، 17 آذر در جمع دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد علی‌آباد کتول گفت: هیچ ملتی در گستره خاکی به اندازه مسلمانان از پشتوانه غنی و فرهنگی برخوردار نیست.

منتظری افزود: دانشجو همانگونه که از این واژه مقدس بر می آید، جوینده ی علم و دانش است و باید تشنه ی آن باشد.

وی اظهار کرد: برای کسب علم و دانش باید قیام کرد و در جستجوی آن بود.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گلستان گفت: دانشجو قدر و قیمت دارد و دارای منزلت و ارجمندی است و کسی که بهره ای از علم و دانش ندارد، وجودش ضروری نیست.

منتظری تصریح کرد: دانشجو نباید به وضع موجود علمی، ایمان و مذهبی خویش قانع شود، چرا که قناعت او، سرآغاز توقفش خواهد بود.

وی تاکید کرد: دانشجو باید در کسب علم و دانش به فراسوی خویش نگاه کند و هیچ وقت در حوزه های مادی و معنوی قانع نشود.

منتظری افزود: دانشجو باید نسبت به خود، شناخت داشته باشد و قابلیت ها و ارزشهای خود را بداند تا بتواند به سرمایه ی وجودی خویش، پی ببرد.

دبیر شورای فرهنگ عمومی استان گلستان تصریح کرد: امروز قلمرو نگاه کشور، به دست توانمند و تفکر روشن دانشجویان معطوف شده و این حرکت باید با حضور آگاهانه و همراه با بصیرت در صحنه های سیاسی و اجتماعی انجام شود.

وی در پایان گفت: دانشجو باید افق نگاهش را عمیق ببیند تا ئر انتخاب ها، بر سر دوراهی نماند و بتواند بهتر تصمیم بگیرد.

 

captcha