کد خبر: 4301079
تاریخ انتشار : ۳۰ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۷:۴۵
استاندار گلستان:

همدلی و انسجام پشتوانه اقتدار ملی است

استاندار گلستان تاکید کرد: دشمنان ملت ایران در چارچوب جنگ ترکیبی در پی ایجاد اختلاف و چند دستگی در جامعه هستند.

طهماسبی استاندار گلستان

به گزارش ایکنا از گلستان، علی اصغر طهماسبی، استاندار گلستان، امروز ۳۰ مردادماه در همایش وحدت اسلامی در گرگان گفت: در جنگ اخیر با رژیم صهیونیستی، همدلی و انسجام اقشار مختلف، باعث افزایش اقتدار نظام اسلامی در پاسخ به تجاوز شد.

طهماسبی افزود: استان گلستان نماد وحدت، انسجام و همزیستی اقوام و مذاهب است و ما به خوبی قدر این شرایط را می‌دانیم و در مسیر تقویت آن گام برمی داریم.

استاندار گلستان در بخش دیگری از سخنان خود گفت: موشک‌های ما در جنگ ۱۲ روزه با عبور از همه سامانه‌های دفاعی به مراکز حساس رژیم صهیونیستی اصابت کرد و این قدرت، نشئت گرفته از حمایت و همدلی ملت ایران است. 

وی افزود: در تاریخ معاصر کشورمان ثابت شده است که هر زمان ملت ایران با وحدت و همدلی در کنار هم بودند به پیروی رسیده‌اند و دشمنان با علم به این شرایط امروز انسجام ملی ما را هدف قرار داده‌اند.

طهماسبی گفت: امروز با عنایت به تلاش‌های دشمنان برای انحراف افکار عمومی، نخبگان و علما باید شرایط داخلی و بین‌المللی را برای جامعه تبیین نمایند.

انتهای پیام
captcha