به گزارش ایکنا از گلستان، محمد حمیدی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار امروز ۲۱ مردادماه در جلسه جلسه کمیسیون اقوام، فرق و مذاهب اسلامی استان گلستان با اشاره به چالشهای موجود در ساخت و بهرهبرداری از مساجد گفت: ساخت مسجد نباید تنها براساس نیت خیر انجام گیرد، بلکه باید مبتنی بر نیاز واقعی منطقه، اخذ مجوزهای فرهنگی و فنی و هماهنگی کامل با نهادهای ذیربط باشد.
وی با تأکید بر تنوع مذهبی استان گلستان، خواستار ایجاد سازوکار مشخص در این حوزه شد و گفت: مواردی همچون تفکیک مجوز فرهنگی و فنی، بررسی ضرورت ساخت مسجد بر اساس اسناد بالادستی، تعیین مسیر مراجعه خیرین، جلوگیری از ساخت در اراضی فاقد شرایط قانونی، تشکیل هیئتهای کارشناسی مشترک از اهل سنت و تشیع، و ساماندهی پروژههای نیمهتمام با محوریت فرمانداران و بخشداران را در بر میگیرد.
براساس مصوبات جلسه، مقرر شد پیشنویس دستورالعمل جامع با مشارکت نهادهای مرتبط تدوین و پس از بررسی تخصصی، به فرمانداریها و بخشداریها ابلاغ شود تا ضمن حفظ وحدت، از ظرفیت خیرین و منابع عمومی بهدرستی استفاده شود.
انتهای پیام