کد خبر: 4280049
تاریخ انتشار : ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۲:۰۴
محمد حمیدی مطرح کرد:

معلمان؛ معماران واقعی جامعه و سازندگان آینده

معاون سیاسی امنیتی استاندار گلستان گفت: جامعه به دست معلمان ساخته و تربیت میشود، اما متأسفانه این جایگاه مهم، آنگونه که شایسته است در جامعه شناخته نشده است.

حمیدی معاون سیاسی امنیتی استاندار

به گزارش ایکنا از گلستان، محمد حمیدی، معاون سیاسی امنیتی استاندار گلستان امروز شنبه ۱۳ اردیبهشت ضمن تبریک روز معلم و گرامیداشت شهادت استاد مطهری در مراسم نواختن زنگ سپاس معلم اظهار کرد: جامعه به دست معلمان ساخته و تربیت میشود، اما متاسفانه این جایگاه مهم، آنگونه که شایسته است در جامعه شناخته نشده است.

وی گفت: بزرگداشت مقام معلم باید اجتماعی شود و نقش همه اقشار جامعه بویژه اولیا پررنگ تر شود، چرا که وسعت و اهمیت معلمی به وسعت کل جامعه است. معلمان، فرماندهان و سرداران میدان جنگ نرم هستند لذا باید به این نقش باور و خود را مجهز و آماده نمایند تا اثرگذارتر باشند.

معاون سیاسی امنیتی استاندار گلستان افزود: اولویت دولت خود را اول سلامت و سپس آموزش قرار داده و در این راستا، در کنار ارتقای شاخصهای آموزشی، طرح عدالت آموزشی و ساخت مدرسه تعریف و ابلاغ شده است.

وی با بیان اینکه با برنامه‌ریزی انجام شده، در گلستان در طول یک سال 10 هزار کلاس درس ساخته خواهد شد، افزود: ۱۵۶ مدیر جهت پیگیری پروژه‌ها از طرف بخش خصوصی و مجمع خیرین مشخص شده تا ظرفیت‌های بخش خصوص را در کنار بخش دولتی قرار دهند.

حمیدی تصریح کرد: شورای اشتغال فارغ التحصیلان مدارس استثنایی برای اولین بار در کشور در گلستان راه‌اندازی خواهد شد تا بتوانیم از رنج و زحمت خانواده‌های آنها کم کنیم.

در پایان این مراسم از معلمان و دانش‌آموزان با نیازهای ویژه تقدیر شد.

انتهای پیام
captcha