کد خبر: 4272221
تاریخ انتشار : ۲۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۰:۳۱
معاون سیاسی امنیتی استانداری گلستان:

نقش جامعه دانشگاهی در توسعه کشور بسیار مؤثر است

محمد حمیدی گفت: نقش دانشگاه و جامعه دانشگاهی به واسطه پرورش نخبگان جامعه در توسعه کشور بسیار مهم و مؤثر است.

حمیدی معاونت سیاسی اجتماعیاستانداری گلستان

به گزارش ایکنا از گلستان، محمد حمیدی، معاون سیاسی امنیتی استانداری گلستان روز گذشته ۲۵ اسفندماه در مراسم تکریم و معارفه رئیس جدید دانشگاه پیام‌نور استان، نقش دانشگاه و جامعه دانشگاهی را به واسطه پرورش نخبگان جامعه در توسعه کشور بسیار مهم و مؤثر دانست و اظهار کرد: دولت وفاق ملی با رویکرد استفاده از ظرفیت‌های داخلی و نخبگان جامعه از همه اقوام و طوایف، دست نیاز به سمت جامعه دانشگاهی دراز کرده است.

وی گفت: با حضور تیم مدیریتی جدید به سکانداری استاندار معزز، به‌صورت جدی مسائل و مشکلات استان در حوزه توسعه‌ای پیگیری می‌شود.

معاون سیاسی امنیتی استانداری گلستان افزود: هیچ اولویتی جز گره‌گشایی از مشکلات سرمایه‌گذاری و توسعه استان در بخش‌های مختلف در دستور کار نیست و در این مسیر، حضور جامعه دانشگاهی در توسعه استان می‌تواند کمک‌کننده باشد.

وی گفت: در گلستان رنگین‌کمان اقوام، ۱۷ قوم در کنار هم با آرامش و وحدت کامل به پرچمداری آیت‌الله نورمفیدی، نماینده ولی فقیه در استان، در سایه مقام معظم رهبری و زیر پرچم مقدس جمهوری اسلامی ایران در کنار هم زندگی می‌کنند.

 حمیدی تصریح کرد: رویکرد کمیسیون دانشجویی استان، کمک به دانشگاه‌ها برای حل مسائل زیرساختی در ارتباط با دستگاه‌های اجرایی است تا بستر مناسبی برای تحصیل جوانان فراهم شود. 

در پایان این مراسم از زحمات «سعیده شمسی»، رئیس پیشین دانشگاه پیام نور استان، تقدیر و «ایوب بدراق‌نژاد» به‌عنوان سرپرست جدید این دانشگاه معرفی شد.

انتهای پیام
captcha