کد خبر: 4225284
تاریخ انتشار : ۱۶ تير ۱۴۰۳ - ۱۹:۴۳

برگزاری ویژه برنامه‌های محرم در بیش از 45 بقعه شاخص گلستان

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان گلستان از اجرای ویژه برنامه‌های محرم با عنوان «سوگواره بصیرت عاشورایی» در بقاع متبرکه استان خبر داد و گفت: برنامه‌های محرم در بیش از 45 بقعه شاخص گلستان برگزار می‌شود.

برنامه‌های محرم در بقاع متبرکه

به گزارش ایکنا از گلستان، به نقل از روابط عمومی اوقاف و امور خیریه استان گلستان حجت‌الاسلام مهدیان، مدیر کل اوقاف و امور خیریه گلستان گفت: عاشورا یک جریان مستمر تاریخی و تمدن‌سازی است که در آن باورهای دینی و اهداف زندگی و جهان‌بینی توحیدی با بیان صحیح و دقیق وقایع نهضت حسینی تقویت شده و فرهنگ شهادت، روحیه استکبارستیزی و بصیرت‌افزایی و در نهایت تجدید بیعت دلدادگان و آزادگان جهان با سیره و سنت امام حسین‌(ع) شکل می‌گیرد.

وی با بیان اینکه سازمان اوقاف همانند سال‌های گذشته اقدام به برگزاری طرح ویژه سوگواره بصیرت عاشورایی و برنامه‌های مرتبط با آن در ماه محرم و صفر دارد، گفت: اهداف مهم این طرح استمرار و زنده نگهداشتن یاد و نام حضرت سید‌الشهدا و یاران با وفایش‌(ع) در فضای عمومی کشور، الگوگیری از نهضت عاشورا و تسری آن به آزادی‌خواهان سراسر عالم، اجرای صحیح و امینانه نیات واقفین با موضوع عزاداری امام(ع) و تطبیق آن با نیازهای روز جامعه و استفاده حداکثری از ظرفیت هیئت‌ها و مجمع الذاکرین مستقر در بقاع متبرکه به ویژه هیئت نوجوانان و جوانان می‌باشد.

مدیرکل اوقاف گلستان با بیان‌اینکه در گلستان بیش از ۷۰ درصد از موقوفات با نیات مذهبی و سوگواری حسینی به ثبت رسیده است، افزود: بخش عمده‌ای از این موقوفات در زمان معاصر و رژیم استبدادی بوده که بسیاری از مظاهر اسلامی از جمله حجاب و تعزیه‌خوانی مخالفت می‌کردند اما علمای زیادی مردم را تشویق می‌کردند که موقوفات خود را در زمینه تقویت کارهای معنوی و بصیرت افزایی در جهت نشر ارزش‌های عاشورایی وقف کنند.

حجت‌الاسلام مهدیان گفت: برنامه‌های سوگواره بصیرت عاشورایی از تاریخ 17 تیر لغایت 14 شهریور 1403 مطابق با اول محرم لغایت آخر صفر در امامزادگان و بقاع متبرکه سراسر کشور در سه سطح اجرا می‌شود.

حجت‌الاسلام مهدیان به ویژه برنامه‌های پیش‌بینی شده در دهه اول محرم امسال اشاره کرد و گفت: برنامه‌های مشترکی با عنوان بصیرت عاشورایی و شمیم حسینی در راستای اجرای نیات واقفین خیراندیش با همکاری دستگاه‌های فرهنگی، تشکل‌های مردمی و جهادی، هیئت امنا و اصحاب وقف و بقاع متبرکه در 45 بقعه متبرکه در سطح استان اجرا خواهد شد.

مدیر کل اوقاف گلستان به برگزاری همایش احلی من العسل ویژه دانش‌آموزان و نوجوانان حسینی اشاره کرد و گفت: این برنامه به تأسی از نوجوانان عاشورایی و گرامیداشت یاد و نام حضرت قاسم بن الحسن(ع) و با هدف آشنایی نوجوانان با فرهنگ عاشورا برگزار می‌شود.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه گلستان گفت: همایش رهروان زینبی ویژه بانوان با هدف تبیین سیره و شخصیت حضرت زینب(س) و تشریح خطبه آن حضرت در کوفه از ویژه برنامه‌های تدوین شده دیگر است.

حجت‌الاسلام مهدیان همچنین، برگزاری همایش شیرخوارگان حسینی و اقامه نماز جماعت به ویژه در عاشورا و تاسوعا در بقاع متبرکه را از دیگر برنامه‌های اجرای در ماه محرم با ظرفیت بقاع متبرکه و اماکن مذهبی برشمرد و گفت: بیش از 60 مبلغ روحانی برای فعالیت‌های مذهبی و تبیین شعائر دینی در ماه محرم امسال به نقاط مختلف شهری و روستایی این استان اعزام می‌شوند.

مدیر کل اوقاف و امور خیریه افزود: میزبانی از عزاداران و دسته‌جات عزاداری، راه‌اندازی کاروان عزاداری و هیئت نوجوانان عاشورایی، سخنرانی و عزاداری با همکاری هیئات در بقاع متبرکه برپایی خیمه‌های معرفت با حضور مبلغین اعزامی و پخش آنلاین مراسم‌های شاخص از رسانه ملی، استانی و مجازی از دیگر برنامه‌های این طرح می‌باشد.

انتهای پیام
captcha