کد خبر: 4176917
تاریخ انتشار : ۲۹ مهر ۱۴۰۲ - ۲۳:۴۱
امام جمعه آق‌قلا:

تشكیل رژیم صهیونیستی یكی از صفحات ناپاک تاریخ است

حجت‌الاسلام حسینی مهمترین دستاورد مقاومت را «ایجاد مانع اساسی در برابر پروژه‌های صهیونیستی» دانست و گفت: اشغال فلسطین و تشكیل رژیم صهیونیستی نیز یكی از صفحات ناپاک تاریخ بوده که به زودی با اذن خداوند و یاری رزمندگان جبهه مقاومت برای همیشه بسته خواهد شد چون وعده قرآن این است.

حجت الاسلام حسینی امام جمعه آق قلا

حجت‌الاسلام حسینی، امام جمعه آق‌قلا در گفت وگو با ایکنا از گلستان در مورد اقدامات جبهه مقاومت و جنایات رژیم صهیونیستی گفت: اشغال فلسطین و تشكیل رژیم صهیونیستی نیز یكی از صفحات ناپاک تاریخ بوده که به زودی با اذن خداوند و یاری رزمندگان جبهه مقاومت برای همیشه بسته خواهد شد چون وعده قرآن این است.

وی گفت: اسرائیلی‌ها همان غاصبینی هستند که نزدیک ٨٠ سال پیش با زور و حمایت انگلستان و سپس آمریکا و دیگر قدرت های اروپایی فلسطین را به اشغال در آوردند و در طول این مدت، فلسطینیان را کشته و آواره و خانه هایشان را خراب کردند.

امام جمعه آق‌قلا مهمترین دستاورد مقاومت را «ایجاد مانع اساسی در برابر پروژه‌های صهیونیستی» دانست و اظهار کرد: موفقیت مقاومت در تحمیل یک جنگ فرسایشی به دشمن است، یعنی توانسته برنامه اصلی رژیم صهیونیستی را که سیطره بر کل منطقه بود، به شکست بکشاند.

امام جمعه آق‌قلا ادامه داد: ایران امروز تهدید می‌کند اگر آمریکا دست از حمایت رژیم صهیونیستی نکشد اوضاع از کنترل خارج شده بدون شک دامن آمریکا را هم خواهد گرفت.

حجت‌الاسلام حسینی افزود: این نوع نگاه که توسط جمهوری اسلامی ایران برای اولین بار در طول سال‌های گذشته بیان شده از یک تغییر بزرگ در موازنه قوا در منطقه خبر می‌دهد.

وی تصریح کرد: براساس این موازنه قوا ایران دیگر هیچ نگرانی بابت داخل کشور ندارد و در جایگاه یک ابرقدرت در حال پشتیبانی و حمایت از دوستان و متحدانش در منطقه است.

حجت‌الاسلام حسینی افزود: حمله موشکی کتائب حزب الله عراق به پادگان عین الاسد آمریکا در عراق و تهدید پایگاههای دیگر نظامی آمریکا در عراق، حمله موشکی به ناو جنگی آمریکا توسط انصارالله یمن و لغو جلسات بایدن با برخی از سران کشورهای عربی در منطقه مصادیق معادلات پسا طوفان الاقصی است.

حجت‌الاسلام حسینی گفت: وتوی قطعنامه سازمان ملل برای آتش بس توسط آمریکا انگلیس فرانسه در واقع وتوی انسانیت بود بیخود نیست که رهبر انقلاب فرمودند آمریکا در جنایات غزه مسئول است.

انتهای پیام
captcha