کد خبر: 4079371
تاریخ انتشار : ۲۹ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۲:۲۹

نشست گفتمانی «ترویج و توجه به حوزه سواد رسانه» درگالیکش برگزار شد

نشست گفتمانی «ترویج و توجه به حوزه سواد رسانه» با حضور امام‌جمعه گالیکش و جمعی از متولیان عرصه سواد رسانه‌ای شهرستان امروز، ۲۹ مرداد در دفتر امام‌جمعه گالیکش برگزار شد.

حجت الاسلام دلبری امام جمعه گالیکش در نشست گفتمانی سواد رسانهبه گزارش ایکنا از گلستان، نشست گفتمانی «ترویج و توجه به حوزه سواد رسانه» با حضور امام‌جمعه گالیکش و جمعی از متولیان عرصه سواد رسانه‌ای شهرستان امروز، 29 مرداد در دفتر امام جمعه گالیکش برگزار شد.

امام‌جمعه گالیکش در این دیدار یکی از بهترین رسانه‌ها در بیانات امامین انقلاب را  تریپون نمازهای جمعه دانست و افزود: ما باید از این رسانه عبادی و سیاسی به نحو احسن در تربیت عمومی، انقلابی‌گری، ولایی زیستن مردم و مسئولان استفاده کنیم.

حجت‌الاسلام دلبری گفت: نماز جمعه رسانه‌ای است که همواره در خدمت مردم بوده و از آن مردم است و باید در مسیر رفع مشکلات آنها کوشا و یک حلقه ارتباطی بین مردم، مسئولان و نظام باشد.

امام‌جمعه گالیکش بیان کرد: اکنون اگر انسان‌ها، والدین و فرزندان آن سواد رسانه‌ای مورد نظر را نداشته باشند دچار ضرر و زیان فراوان در مباحث مختلف فرهنگی، اجتماعی، اخلاقی و ... خواهند شد و می‌طلبد خانواده‌ها با مبحث سواد رسانه آشنا شوند.

وی گفت: در مصلی نماز جمعه شهرستان گالیکش فضا برای ایجاد نمایشگاه و برگزاری کلاس‌های سواد رسانه‌ای برای جوانان و نوجوانان مهیا بوده و از محضر اساتید و متولیان سواد رسانه‌ای پیش از خطبه‌های نماز جمعه استفاده خواهیم کرد که واقعیت‌ها و آسیب‌های فضای مجازی به مردم گفته و تبیین شود.

امام‌جمعه گالیکش آموزش سواد رسانه‌ای مستمر برای اقشار مختلف مردم به خصوص جوانان و نوجوانان را خواستار و تأکید کرد: جلسات سواد رسانه‌ای باید سلسله وار ادامه داشته باشد تا بتوانیم به آن اهداف مدنظر در حوزه فرهنگ رسانه‌ای برسیم.

این دیدار، لزوم پرداختن به حوزه سواد رسانه و آسیب‌های آن برای مردم در خطبه‌های نماز جمعه، استفاده از مدرسین سواد رسانه برای ایراد سخنرانی قبل از خطبه‌های نماز جمعه، دایرکردن نمایشگاه و توزیع کتب، بروشور و برگزاری مسابقات رسانه‌ای و اهدای جوایز در مصلی نماز جمعه از جمله مطالبات در این حوزه بود که در این نشست بررسی شد.

انتهای پیام
captcha