کد خبر: 4071253
تاریخ انتشار : ۲۵ تير ۱۴۰۱ - ۱۷:۱۸

آئین افتتاحیه رویداد ملی دختران حاج قاسم در گلستان برگزار شد

آیین افتتاحیه رویداد ملی دختران حاج قاسم با حضور 200 دختر نخبه تراز انقلاب اسلامی امروز، ۲۵ تیرماه در شیرآبادخان ببین در گلستان برگزار شد.

حجت الاسلام گرزین مدیر کل تبلیغات گلستان

به گزارش ایکنا ازگلستان، حجت‌الاسلام عباسعلی گرزین مدیر کل تبلیغات اسلامی گلستان در آئین افتتاحیه رویداد ملی دختران حاج قاسم که امروز، ۲۵ تیرماه در شیرآباد خان ببین برگزار شد، گفت:نبوغ نظامی، روحیه سلحشوری،اخلاص، ارادت به اهل‌بیت(ع) و نظم و انضباط در امور از ویژگی‌های مکتب سردار سلیمانی است و دختران حاج قاسم باید خود را به این مؤلفه‌ها نزدیک کنند.

مدیر کل تبلیغات گلستان به دیگر ویژگی سردار سلیمانی چون سرعت در عمل، سادگی و صفا، مردمی بودن، ارتباط با جوانان، خوش خویی و ارتباط عمیق با خانواده اشاره کرد و گفت: دختران حاج قاسم باید ضمن باورداشتن خود، مسئولیت‌پذیری را تمرین و نسبت به اطراف پیرامون خود نیز حس مسئولیت داشته باشند.

حجت الاسلام گرزین گفت: این رویداد در دو روز با هدف تربیت کنشگر دختران جوان، برگزار شده است تا آموزش‌های چگونگی انجام کار فرهنگی را فرا گرفته و توان مقابله با تهاجم فرهنگی دشمن و اجرای برنامه‌های تربیتی و مذهبی را در محلات پیدا کنند.

مدیر کل تبلیغات اسلامی گلستان با اعلام آغاز این طرح از اردیبهشت ماه افزود: 200 دختر نخبه دبیرستان‌های گلستان و همچنین دبیرستان علوم و معارف اسلامی صدرای سازمان تبلیغات اسلامی شناسایی و در دوره‌های مجازی تربیت شده‌اند.

حجت‌الاسلام گرزین بیان کرد: در این دو روز  در رویداد ملی، دختران جوان به اقدام به بوم نویسی، طراحی علمیات فرهنگی، گروه‌های دوستانه، کارگاه‌های آموزشی و نشست در 14 موضوع مهارتی، آموزشی و فرهنگی براساس زیست بوم استان اقدام می‌کنند.

مدیر کل تبلیغات اسلامی گلستان از برگزاری اختتامیه این رویداد در 26 تیر با حضور حجت الاسلام محمد قمی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور در خان ببین خبر داد و گفت: این طرح ملی و در تمامی استان‌ها نیز در حال برگزار است و امیدواریم این رویداد بتواند در جبهه‌های فرهنگی دنیای اسلام، خاکریز دشمن را عقب برانند.

 

انتهای پیام
captcha