هیئت‌داری در جامعه امروز نیازمند دانش است
کد خبر: 4058555
تاریخ انتشار : ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۲۲:۴۷

هیئت‌داری در جامعه امروز نیازمند دانش است

معاون فرهنگی اداره کل تبلیغات اسلامی خوزستان با بیان اینکه امروز، هیئت داری یک دانش است، گفت: تسلط بر امور سخت افزاری، نرم افزاری، کارگاه‌های آشنایی با لوازم صوتی و تصویری در هیئات، نحوه جذب مخاطب، جایگاه موکب در هیئت و ... از جمله مسائلی هستند که می‌طلبد با دانش کافی بتوانیم هیئات را مدیریت کنیم. وی با بیان اینکه ما در استان خوزستان قریب 3000 هیئت داریم

هیئت‌داری در جامعه امروز نیازمند دانش استبه گزارش ایکنا از خوزستان، حجت الاسلام احسان فردآقایی، معاون فرهنگی اداره کل تبلیغات اسلامی خوزستان، در مراسم آغازین ششمین دوره انتخابات سراسری شورای هیئات مذهبی که در اداره کل تبلیغات اسلامی خوزستان برگزار شد، به نقش بی‌بدیل هیئات و مساجد در شکل گیری انقلاب اسلامی اشاره کرد و گفت: انقلاب اسلامی ما در سال 1357 حاصل تلاش‌ها و مجاهدت‌های مساجد و هیئات بود. آنچه انقلاب اسلامی را به وجود آورد قطعا همان نیرویی است که می‌تواند انقلاب را نگه دارد.

وی صلاحیت نامزدهای این دوره از انتخابات شورای هیئات مذهبی را رضایت بخش اعلام کرد و گفت: بحمدالله از بین داوطلبان شرکت در این انتخابات، فارغ از افرادی که نقص در پرونده داشتند یا شرایط کافی مانند عدم تأهل یا شرط سنی جهت شرکت در انتخابات نداشتند، قریب 98 درصد افراد تایید صلاحیت شدند و این نشان می‌دهد جریان هیئت در استان خوزستان یک جریان سالم است.

فردآقایی افزود: هدف این انتخابات آن است که فردی به عنوان رئیس شورای هیئات مذهبی انتخاب شود که هدفش خدمت به حضرت اباعبدالله(ع) باشد و اخلاص در این رسالت مهم را در اولویت قرار دهد.

معاون فرهنگی اداره کل تبلیغات اسلامی خوزستان هیئت داری را در جامعه امروز به عنوان یک دانش معرفی کرد و گفت: امروز، هیئت داری یک دانش است. ما نمی‌توانیم هیئت خود را با نسخه دهه 50 اداره کنیم. تسلط بر امور سخت افزاری، نرم افزاری، کارگاه‌های آشنایی با لوازم صوتی و تصویری در هیئات، نحوه جذب مخاطب، جایگاه موکب در هیئت و ... از جمله مسائلی هستند که می‌طلبد با دانش کافی بتوانیم هیئات را مدیریت کنیم.

وی با بیان اینکه ما در استان خوزستان قریب 3000 هیئت داریم، گفت: ما در انتخابات شورای هیئات مذهبی به دنبال این هستیم که هیئت‌ها را ارتقا بخشیم. بنابراین ترسیم یک نقشه راه و یک حرکت هماهنگ از وظایف این شورای هیئات مذهبی خواهد بود.

معاون فرهنگی اداره کل تبلیغات اسلامی خوزستان در پایان خاطرنشان کرد: هدف از تشکیل شورای هیئات مذهبی، استفاده از جریان مردمی و مشارکت مردمی و یک کنش‌گری فعال در امر هیئت است. ما نیازمند انجام کار محتوایی در هیئت هستیم.

گفتنی است، ششمین دوره انتخابات شورای هیئات مذهبی، همزمان با سراسر کشور در تاریخ 30 اردیبهشت در 28 شهر استان خوزستان برگزار شد.

انتهای پیام
captcha